Stelregel met betrekking tot vaccineren

  • Gezond sterk kind met gezonde ouders en familie. Dit kind heeft minder kans op complicaties bij kinderziekten en daarom minder belang bij vaccineren en ook minder kans op ernstige acute bijwerkingen. Kans op neveneffecten op lange termijn is nooit uitgesloten. Dit hangt af van de verdere belasting met gifstoffen gedurende het leven.
  • Zwakker kind of duidelijk risicovolle familiaire belasting. Dit kind heeft een grotere behoefte aan welke bescherming dan ook voor ziekte en complicatie hiervan. Maar ook duidelijk grotere kans op ernstige bijwerkingen van het vaccin. Vergrote kans op blijvende schade wat zich uit in een chronische ziekte, allergieën, wat zich ook kan uiten op latere leeftijd met een auto- immuunziekte.

 Waar moet u op letten als u uw kind laat vaccineren

  • Houd uw kind, ook ‘s nachts goed in de gaten na een enting. Schrijf elke verandering op. Ook de tweede dag en verder de vijfde tot de zevende dag na de vaccinatie en na twee weken. Een reactie op een enting is vooral nog mogelijk tot ongeveer drie tot vier weken erna
  • Bagitaliseer een signaal niet. Het is een uiting van een kind om te zeggen dat het moeite heeft met het verwerken van het vaccin. Geef daarom nooit een volgend vaccin als de signalen nog aanwezig zijn. De reactie op de tweede is dan heftiger.
  • Meld de reactie bij het CB en het RIVM en verzeker uzelf dat het geregistreerd wordt. Meld de bijwerkingen ook bij de NVKP.

 

 

 

Lees meer……………….. PVS/CEASE en klassieke homeopathie
Verder  verwijs ik naar  www.nvkp.nl. Hier vind u verdere informatie over bijwerkingen, preventie, de inhoudsstoffen in de vaccins, het Rijksvaccinatieprogramma en literatuur.
Naar www.tinussmits.nl en www.cease-therapie.nl voor informatie over vaccinatieschade en de behandeling.