Consult


In een waardevol gesprek is het spreken een gevolg van het luisteren

Aan de hand van een checklist probeer ik de oorzaken zoveel mogelijk te achterhalen en om wat voor gifstoffen het gaat.
U krijgt de checklist voordat het eerste consult plaats vindt.
Tijdens het eerste consult wordt uitgebreid de (ziekte) geschiedenis, de klachten en Eigen- Aardigheden besproken. Samen met de checklist wordt een behandelplan opgesteld.
Tijdens de behandeling staat u of uw kind centraal. Bij de behandeling van uw kind is er voldoende ruimte om uw verhaal als ouders te vertellen. Over zijn/haar gedrag thuis , met vriendjes, op school en de relatie tussen u en uw kind.

Tijdens het consult kan indien nodig uw kind spelen in de speelkamer. Ik zal hem/haar observeren, contact proberen te leggen en af en toe wat vragen.  Kortom uw kind wordt liefdevol, zonder oordeel en met respect benaderd.

De CEASE behandeling bestaat uit een aantal stappen van verschillende therapieën

  • Isotherapie

 

 

 

 

Isotherapie is een zijtak van de homeopathie en wordt gebruikt om een blokkade weer op te heffen. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren ontstoord. Dit gebeurd, door die toxische stoffen of ziektes die de stoornis kan hebben veroorzaakt, te verdunnen en te potentieren tot een homeopathisch geneesmiddel.
Het ‘gelijke wordt met het gelijke’ behandeld
.
Zo worden de afdrukken van de toxische stoffen of ziektes binnen het lichaam verwijderd.
U of uw kind volgt een kuur van 4 opeenvolgende potenties (30K/200K/MK/10MK).

  • Orthomoleculaire ondersteuning

 

 

 

 

 

Om het herstel te bevorderen en om de ontgifting sneller en makkelijker te laten verlopen zet ik een aantal supplementen in.
* Ascorbylpalmitaat.
Een in vetoplosbare Vit C ter ondersteuning van het immuunsysteem. Deze vorm van Vit C bereikt de hersenen beter dan de in water oplosbare Vit C.
* Ascorbatencomplex. Een in water oplosbare Vit C samen met Zink ( binding zware metalen) Kalium en Magnesium ( zenuwstelsel).
* Een juiste verhouding Omega 6 en 3, essentiele vetzuren
* Kruiden voor het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van de darmen

lees meer……… Voeding voor de hersenen

  • Klassieke homeopathie

 

 

 

 

Als het lichaam ontdaan is van toxische stoffen, dan bekijk ik zorgvuldig welke klachten er overgebleven zijn. Ik zet dan voor een totale behandeling, een klassiek homeopathische behandeling in. ook komt het voor dat ik homeopathie tegelijk met de CEASE behandeling inzet.

Lees meer………… Klassieke homeopathie